Op een haar na...

Dit is de eerste afvaller van Het Perfecte Plaatje

20 oktober 2021 22:11 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De kandidaten van Het perfecte plaatje moesten er in de tweede aflevering echt aan geloven. Eén van de fotografen hing noodgedwongen de camera aan de wilgen. En het scheelde echt niet veel.

Traditiegetrouw mogen de amateurfotografen nog even proefdraaien in de eerste aflevering, maar deze week was 't voor het ecchie. En dat kostte rapper Donnie de kop.

Verlegen

Presentator Tijl Beckand had twee veelzijdige opdrachten: allereerst een stemmige straatfoto, gevolgd door een zo dramatisch mogelijke selfie in Romeinse sferen. Donnie kreeg de kijker op de hand toen hij tijdens de eerste opdracht toegaf eigenlijk te verlegen te zijn zomaar mensen op straat aan te spreken. Voor zijn Romaanse zelfportret besloot hij zichzelf als vrouw uit te dossen. Het leverde een vrolijk plaatje op, maar dat vonden juryleden William Rutten en Cynthia Boll juist weer een minpunt. Waar was de dramatiek?

Georgina Verbaan

Dat drama kwam wel toen de punten uitgereikt werden. Waar Frits Sissing de aflevering won met een gemiddelde van 8.3 punten bungelde Donnie samen met Georgina Verbaan onderaan het klassement. Toch mag de actrice het nog een weekje proberen, want gemiddeld kwam ze net 1/10e punt hoger uit dan Donnie die met opgeheven hoofd naar huis ging. Vooral de hondenshoot in de eerste aflevering vond hij bijzonder omdat hij daarmee zijn angst voor de dieren had overwonnen.

Meer over