Helaas pindakaas

Dit is de eerste afvaller van The Masked Singer

Op vrijdagavond werd de eerste aflevering van The Masked Singer uitgezonden op RTL 4. En dat ging best lekker, want er stemden in totaal 1.49 miljoen mensen op af. 

Uiteraard moest in de eerste aflevering ook iemand het programma verlaten. En dat was de voormalig schaatser Rintje Ritsma. Hij bleek het minst geliefd bij het publiek.

Twaalf BN'ers

In totaal maken twaalf bekende Nederlanders hun opwachting in The Masked Singer. Ze moeten allemaal het podium beklimmen om vervolgens gehuld in een pak een nummer ten gehore te brengen. Op dat moment weet het publiek dus nog niet wie er daadwerkelijk aan het zingen is. Er wordt vervolgens gestemd en er is dan één kandidaat die de spelshow moet verlaten.

Springbokpak

Ritsma had een wonderlijk outfit aan toen hij het nummer 'IJskoud' van Nielson opvoerde. Hij was namelijk te zien als springbok. Juryleden Loretta Schrijver en Carlo Boszhard waren scherp en hadden door dat de 'De Beer uit Lemmer' in het pak zat. Het publiek besloot ook dat de springbok zichzelf moest onthullen.

Meer over:

Reageren