Dit bericht bevat spoilers

Dit is de nieuwe K3-zangeres

28 november 2021 09:58 | amusement | Door Merlin Everts

© VTM

Dit bericht bevat spoilers. K3 kan zich weer officieel K3 noemen, want het is sinds gisteravond weer officieel een drietal. In een spannende ontknoping van K2 zoekt K3 werd gisteren de nieuwste zangeres van de popgroep.

In de laatste aflevering ging het tussen Amy, Celester, Diede of Julia, waarbij uiteindelijk de Nederlandse Julia als beste uit de bus kwam en zich sinds een paar uur officieel onderdeel van K3 noemen. Na de ontknoping brak de 19-jarige Julia in tranen uit en vloog K3-zangeres Hanne Verbruggen om de nek. ‘Dromen komen uit!’ is wat ze als eerste reactie uit kon brengen.

Coronavirus

K3-zangeres Marthe De Pillecyn was niet live aanwezig in de studio, maar digitaal op een scherm te zien. De brunette is positief getest op het coronavirus en moest dus thuisblijven. Collega Hanne was wel aanwezig.

K3

Nu het Vlaamse format weer compleet is en K2 zoekt K3 is afgerond, betekend het niet dat de dames rustig achterover kunnen leunen. In tegendeel juist, want onlangs werd bekend gemaakt dat de samenstelling van de nieuwe groep vastgelegd wordt voor een documentaireserie. Deze zal K3, Een Nieuw Begin gaan heten en wordt vanaf 4 december wekelijks uitgezonden op de zender VTM.

Meer over