Met opgeheven hoofd...

Dit is de vierde afvaller van Het Perfecte Plaatje

10 november 2021 22:24 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De vijfde aflevering van Het perfecte plaatje leverde de vierde afvaller op. Deze amateurfotograaf had zich ontwikkeld tot een stabiele middenmoter, maar had duidelijk zijn week niet en dat wreekte zich.

Nadat vorige week actrice Abbey Hoes haar camera aan de wilgen moest hangen, waren er nog maar zeven BN'ers over in de fotowedstrijd. Presentator Tijl Beckand had twee zeer afwisselende opdrachten voor hen in petto.

De lucht in

De eerste fotoklus bracht het gezelschap naar Flevoland waar een helicopter op hen wachtte. Om beurten gingen ze de lucht in om een bijzondere landschapsfoto te maken met opvallende lijnen. Georgina Verbaan stond doodsangsten uit, maar sloeg zich er dapper doorheen. Bridget Maasland kreeg voor haar foto zelfs een 10 en hield het niet droog. In de tweede opdracht moesten ze met behulp van mannelijke modellen juist een uitgesproken vrouwelijk product als make-up of sieraden aanprijzen bij vrouwen. De productshoot leverde een verrassende winnaar op: Ruth Jacott pakte haar eerste, echte winst.

Juvat versus Jaap

Toen de punten voor beide shoots bekend waren bleek Bridget niet geheel verrassend weekwinnaar met een gemiddelde van 8.3. In de gevarenzone hielden Jaap Reesema en Juvat Westendorp elkaar gezelschap. Een bittere pil voor Westendorp die gold als een van de beloftes van het seizoen. "Het kan verkeren", aldus Tijl. Maar de jury zag toch nog meer potentie in Juvat dan in Jaap, waardoor het over en uit was voor de zanger. "Met een opgeheven hoofd ga ik weg", aldus Reesema.

Meer over