Na de Zwaan, Viking en Octopus

Dit is de vierde afvaller van The Masked Singer

5 november 2021 22:37 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
The masked singer is in een nieuwe fase beland: geen sing-offs meer, het publiek koos in de vierde aflevering direct welk personage zichzelf moest onthullen.

Het was een overvolle editie van The masked singerNaast de reguliere karakters waren er twee gloednieuwe personages die in het kader van Project Glimlach een gastoptreden weggaven.

Papegaaien

Om met de gasten te beginnen: panelleden Buddy Vedder en Gerard Joling en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver kregen versterking van Nicolette van Dam en Bas Smit die de identiteit van twee bonte Papegaaien probeerden te raden. Na de reclamebreak deden de vogels hun masker af: niemand had geraden dat het Gert en zijn zoon Viktor Verhulst waren.

Alien

Daarna was het tijd voor de echte ontknoping. De Stier, de Giraffe, de Vogelverschrikker, het Lieveheersbeestje en de Krokodil keken opgelucht toe hoe het publiek hen in de wedstrijd hield. Helaas betekende het wel dat de Alien zichzelf moest blootgeven. Tot verbazing van uitsluitend Gerard en Buddy bleek het toch echt Boulevard co-host Luuk Ikink te zijn. 

Meer over