Geen Houdini escapes meer

Dit is de vijfde afvaller van Het Perfecte Plaatje

17 november 2021 22:12 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De zesde aflevering van Het perfecte plaatje leverde de vijfde afvaller op. Deze amateurfotograaf kon het niveau niet langer bijbenen en moest het veld ruimen.

Nadat een week eerder zanger Jaap Reesema met opgeheven hoofd vertrok, begonnen nog zes amateurfotografen aan de nieuwe aflevering.

Pretparkshoot

Voor dag en dauw werd het zestal verwacht in 'een pretpark in Kaatsheuvel' om in één beeld pure emotie vast te leggen. Van kinderen in fonteintjes tot wachtende ouders bij attracties. Het was Patrick Martens die de beste kiek maakte. Dit trucje flikte hij ook in de tweede opdracht: een 1950s Hollywood glamourshoot met familieleden. Patrick wist zijn moeder zo treffend neer te zetten dat zijn plaat een 9 kreeg.

Bridget versus Ruth

Toen de punten voor beide shoots geteld waren bleek dat Bridget Maasland, vorige week nog weekwinnaar, ineens in de gevarenzone stond met Ruth Jacott die al weken onderaan het klassement bungelt. Ruth had een 5.2 voor haar eerste foto en dat kon een dikke 6 voor de tweede niet compenseren. Zoals Tijl Beckand opmerkte: er waren geen Houdini-achtige escapes meer bij.

Bijzonder

Ruth pakt haar verlies sportief op: "Het is niet anders, maar terecht hoor. Ik denk aan elke shoots prettig terug, vooral de naaktshoot. Dit is een van mijn favoriete programma's... en dat ik daar aan mee mag doen: heel bijzonder."

Meer over