Niemand had 'm goed

Dit is de vijfde afvaller van The Masked Singer 2022

2 december 2022 22:48 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De vijfde aflevering van The masked singer viel voor de panelleden niet mee. Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling vielen van de ene verbazing in de ander en dat maakt iemands identiteit achterhalen er niet makkelijker op. 

Ruben Nicolai stond weer klaar om zes personages te introduceren die elk een gloednieuw optreden hadden voorbereid. De Panda, het Paard, de Bijenkoningin, de Ridder, Kikker en de Olifant stonden te trappelen.

De Robots

De performance van de vaste kandidaten werd ook ditmaal weer onderbroken door een speciaal gastoptreden. Twee aandoenlijk onbeholpen robotjes kwamen met 't nodige kabaal het podium op om hun nummer te zingen. Na een voor het gevoel eeuwig durende reclamebreak bleek dat Winston en Renate Gerschtanowitz schuil gingen achter de metalen maskers. 

Winston en Renate Gerschtanowitz waren de Robots
Winston en Renate Gerschtanowitz waren de Robots

Bij-en-paard

Terug naar de show: nadat de zes personages alles hadden gegeven lag hun lot in handen van het publiek. Er werd gestemd en waar Ridder, Kikker, Panda en Olifant direct een ronde verder mochten was het ineens bloedspannend voor de Bijenkoningin en het Paard. Voor een van hen had het laatste uur geslagen en uiteindelijk moest het Paard er aan geloven. 

Paard en Bijenkoningin in de gevarenzone
Paard en Bijenkoningin in de gevarenzone

Bridget Maasland

De panelleden moesten vervolgens hun definitieve gok kenbaar maken en ze hadden na twee afleveringen vol hints nog geen idee. Buddy dacht Patty Brard, Loretta meende Olcay Gulsen te zien, volgens Gerard zat Kim-Lian van der Meij in het pak en Carlo gokte op actrice Nada van Nie. Toen het Paard tot de onthulling over ging wisten ze bij het zien van een bos blonde lokken al dat ze allemaal fout zaten. Het Paard bleek the one... the only... Bridget Maasland

Bridget was het ongeraden Paard
Bridget was het ongeraden Paard

Alle panelleden hadden zich vergaloppeerd, dus deze week heeft geen van beide teams een punt.

Meer over