Finale op Bonaire

Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2021

23 december 2021 00:10 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Het zesde seizoen van Het perfecte plaatje zit erop en dat betekent dat een nieuwe BN'er zich sterfotograaf mag noemen, compleet met eigen shoot in National Geographic Magazine.

Het was een meer dan bijzondere finale op Bonaire. Nadat in het eerste deel van de finale Georgina Verbaan afviel werden zowel presentator Tijl Beckand als finalist Frits Sissing getroffen door voedselvergiftiging. 

Voedselopdracht

Bij Shownieuws kon jurylid William Rutten verklappen dat de boosdoener een fotoshoot was. Eén van de opdrachten op Bonaire draaide om voedsel dat zo smakelijk mogelijk vastgelegd moest worden. Tijl en Frits hadden achteraf smakelijk gegeten van het eten dat na uren bakken in de warme zon niet geheel veilig meer was. Tijl werd zo ziek dat hij het tweede deel van de finale niet kon presenteren en ook Frits kreeg ernstige maag- darmproblemen. Zijn medefinalist Patrick Martens voelde zich kiplekker en droeg de show grotendeels.

Drie opdrachten

In de finale kregen Frits en Patrick drie opdrachten: Allereerst een zonsondergang op Bonaire waar ze allebei een 8 voor kregen. De tweede opdracht was een high end fashion beeld van een model in badkleding. Waar Frits wederom een 8 scoorde, pakte Patrick een 9. De allesbeslissende opdracht was een drieluik waarin ongerepte natuur centraal stond, inclusief 1 verplichte foto onderwater. De jury was kritisch en beloonde Frits met een 6 en Patrick met een 7.5. Daarmee was het een gelopen race voor de presentator van Koffietijd die eerder dit seizoen al eens werd gered door de jury toen hij eigenlijk als afvaller naar huis had gemoeten.

Meer over