Op Bonaire

Dit zijn de twee finalisten van Het Perfecte Plaatje

15 december 2021 22:43 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Drie BN'ers reisden af naar Bonaire voor de finale van Het perfecte plaatje, maar slechts twee van hen mogen écht de eindstrijd met elkaar aangaan. Dat zorgde voor een verrassende afvaller.

Nadat in de halve finale Juvat Westendorp het veld moest ruimen was de weg vrij voor Georgina Verbaan, Patrick Martens en Frits Sissing om hun koffers te pakken voor een reis naar de Antillen.

Twee keer 5

In het eerste gedeelte van de finale had presentator Tijl Beckand net als altijd weer twee opdrachten voor de kandidaten die merkbaar gespannen waren. Het lukte Georgina Verbaan niet echt om haar draai te vinden. De eerste opdracht bleek een onderwatershoot waar ze vanuit Nederland door juryleden William Rutten en Cynthia Boll een 5 voor kreeg. Het was een teken aan de wand, want ook de volgende opdracht, maak een culinair tweeluik, werd ondanks haar gepassioneerde pogingen met een 5 beoordeeld. Frits en Patrick scoorden beduidend hoger waardoor duidelijk was dat Het perfecte plaatje dit seizoen een herenfinale wordt.

Leren fotograferen

Verbaan was alles behalve teleurgesteld. Ze had 't naar eigen zeggen al zien aankomen en was vooral dolblij met alle maanden aan fotografie ervaring die ze door haar deelname heeft opgedaan. Ze heeft voor haar gevoel echt leren fotograferen en denkt met plezier terug aan onder andere de shoot met haar idool André van Duin.

Meer over