Vlak voor de halve finale

Dit is de zesde afvaller van Het Perfecte Plaatje

1 december 2021 22:05 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
In de achtste aflevering van Het perfecte plaatje stuurde juryleden William Rutten en Cynthia Boll een goed scorende amateurfotograaf naar huis.

Nadat vorige week de jury de eenmalige save in had gezet, moesten ze nu knopen doorhakken en iemand wegsturen.

ME & elpeeshoot

De eerste opdracht was de jaarlijkse actieshoot. Ditmaal moesten ze een training van de ME met relschoppers vastleggen. Dankzij een foto met een politiehond ging Frits Sissing met de winst aan de haal. In de tweede opdracht mocht het vijftal een eigen draai geven aan klassieke albumcovers met elkaar als model. Frits eindigde onderaan terwijl Juvat Westendorp dankzij een smaakvolle naaktshoot met Georgina Verbaan een 9 de winst pakte.

Bridget zwaait af

Patrick Martens dreigde vorige week nog af te vallen maar was deze keer met een gemiddelde van 7,7 winnaar van de aflevering. Juvat, Frits en Georgina hadden ook hoge gemiddelden waardoor al voordat presentator Tijl Beckand was uitgepraat duidelijk werd dat Bridget Maasland ondanks prima prestaties net tekort schoot en na acht afleveringen moest afzwaaien. De presentatrice vertrekt met opgeheven hoofd: ze heeft genoten van de opdrachten, vooral die met haar moeder en de landschapsfotografie vanuit een helikopter. En die ene 10 pakt niemand haar meer af.

Meer over