Eenmalige actie

Zo loopt de zevende aflevering van Het Perfecte Plaatje af

24 november 2021 22:23 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Na zeven afleveringen zijn de amateurfotografen van Het perfecte plaatje zo goed op elkaar ingespeeld dat de jury van het fotoprogramma een drastische maatregel moest nemen. 

Na de eliminatie van Ruth Jacott gaat de strijd nog tussen vijf BN'ers en hun camera. Maar juryleden Cynthia Boll en William Rutten hadden het zelden zo moeilijk als in deze aflevering.

Filmposters en antireclame

In de eerste opdracht moesten de fotografen samen met de acteurs van Kwestie van geduld een filmposter voor de nieuwe romcom schieten. Georgina Verbaan wist de shoot met een 9 te winnen. Dat huzarenstukje flikte ze nog eens door wederom een 9 te krijgen voor opdracht twee waarin ze in één beeld antireclame moesten vastleggen met kindmodellen. Georgina koos voor plastische chirurgie en zorgde voor een onthutsende en bloederige foto. 

Patrick in het nauw

Ook Frits Sissing en Bridget Maasland presteerden prima waardoor ze op eigen kracht al door konden naar volgende week. Dat bracht Juvat Westendorp en Patrick Martens in de gevarenzone. De acteur kreeg 0.5 punten meer voor zijn opdrachten waardoor het spel over en uit leek voor Patrick. Maar omdat de presentator de afgelopen weken veel beter had gescoord, besloot de jury hun eenmalige save optie in te zetten. Patrick mag blijven om zich te revancheren. 

Meer over