Dit is de zevende afvaller van The Masked Singer

26 november 2021 22:02 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
The masked singer stoomt af op de kwartfinales. Maar om de slotfase van het spel te bereiken, moest er nog één personage de strijd verlaten.

Het was een gezellig drukke Masked singer aflevering waarin vijf inmiddels herkenbare karakters hun opwachting maakten: Stier, Cupido, het Biggetje, de Giraffe en de Boekenwurm.

Mopshond

Ook deze week was er weer tijd voor een gastoptreden in het kader van Project Glimlach. Samen met oud-deelenmers Babette van Veen en Tineke Schouten probeerden panelleden Buddy Vedder, Gerard Joling en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver de identiteit van de raadselachtige Mopshond te raden. Uiteindelijk lukte het Buddy en Gerard met hulp van Tineke om Geraldine Kemper thuis te brengen.

Boekenwurm

Na alle optredens mocht het publiek stemmen op de meest geliefde karakters. Uit de stemming bleek dat Stier, Cupido en de Giraffe nog kans maken op de overwinning. Daardoor ging de eindstrijd tussen het Biggetje en de Boekenwurm. Het bleek over en uit voor Boekenwurm die zichzelf onthulde als model en schrijfster Daphne Deckers. In een eerste reactie zei ze genoten te hebben en als smoes bij haar omgeving vrijwilligerswerk bij het Emma Kinderziekenhuis te hebben gebruikt. 

Meer over