Gaby Herbstein

Dit is het nieuwe jurylid van Het Perfecte Plaatje Argentinië

25 mei 2022 12:18 | amusement | Door Esther Hut

© RTL

Volgende week gaat het speciale seizoen van Het Perfecte Plaatje Argentinië van start. We weten inmiddels welke BN’ers een grote camera om hun nek hebben hangen, maar nu weten we ook door welke juryleden ze worden beoordeeld.

Deze editie van Het Perfecte Plaatje kent namelijk een nieuw jurylid. Op Instagram introduceert fotograaf William Rutten alvast zijn medejurylid. “Ik wil jullie vast voorstellen aan mijn mede jurylid voor deze speciale zomereditie, Gaby Herbstein. Gaby is een fantastische fotografe en woont in Argentinië maar werkt over de hele wereld. We zijn blij en trots dit ze in dit speciale seizoen ons team wilde versterken.”

Gaby Herbstein

Gaby is geen onbekende in de fotografiewereld. Haar werk wordt namelijk regelmatig gepubliceerd in tijdschriften, boeken, blogs en tentoonstellingen in Latijns-Amerika, de VS, Rusland, China en Japan.

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje in Argentinië

Cynthia Boll

Vast jurylid Cynthia Boll zien we in Argentinië dus niet terug, maar William Rutten laat weten dat ze wel weer gewoon te zien zal zijn in het najaar in de reguliere editie van Het Perfecte Plaatje.

Jochem van Gelder en Babette van Veen

Ook tijdens de speciale zomereditie doen acht bekende Nederlanders mee. Vanaf volgende week zien we presentator Maurice Lede, actrice Babette van Veen, zanger Thomas Berge, actrice Renée Soutendijk, presentatoren Jochem van Gelder en Daphne Bunskoek, tv-maker Tim den Besten en de 22-jarige online persoonlijkheid Roxanne Kwant in actie.

Het Perfecte Plaatje Argentinië is vanaf woensdag 1 juni te zien om 20:30 uur bij RTL 4.

 

Meer over