Spannend

Dit zijn de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje in Argentinië

19 mei 2022 10:44 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL
Vanaf woensdag 1 juni kunnen we ons weer vergapen aan BN'ers met grote camera's om hun nek in het bijzondere seizoen van Het Perfecte Plaatje In Argentinië. RTL heeft daarom - in afwachting van - nu alvast de eerste beelden gepubliceerd.

Camera aan? Tijd voor actie.

Het Perfecte Plaatje: Argentinië

Vanaf 1 juni is te zien hoe BN'ers als Babette van Veen, Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder en Tim den Besten het ervan afbrengen als professionele fotografen in een speciaal seizoen van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Wekelijks wagen ze zich aan twee verschillende foto-opdrachten, ook ditmaal kritisch beoordeeld door vast jurylid William Rutten en zijn nieuwe compagnon Gaby Herbstein.

William Rutten

Normaal krijgen de deelnemers van Het Perfecte Plaatje negen maanden te tijd om zich te ontwikkelen als fotograaf, maar voor deze lading BN'ers zou dat een droom zijn geweest. Zij krijgen namelijk slechts drie weken de tijd. Dat maakt het anders, geeft William Rutten alvast een tipje van de sluier. "Normaal zie je de kandidaten groeien in dit programma, maar daar is nu geen tijd voor."

Bekijk hier snel de eerste beelden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is vanaf 1 juni wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4. 

Meer over