Maandagavond

Dit programma ‘vervangt’ Kamp van Koningsbrugge

25 maart 2024 10:30 | amusement | Door Esther Hut

© Roger Neve

Na wekenlang afgemat te worden staat vanavond de seizoensfinale van Kamp van Koningsbrugge op het programma. Maar welk programma kunnen we hierna op de maandagavond op NPO1 verwachten?

We blijven een beetje in hetzelfde thema.

Kamp van Koningsbrugge

Dit seizoen van Kamp van Koningsbrugge is misschien wel het zwaarste van allemaal. Week na week gingen de cursisten, die de opleiding tot Special Forces volgen, tot het gaatje maar gelukkig voor hen is het einde in zicht.

Vanavond is namelijk de seizoensfinale te zien waar ze voor verschillende verrassingen komen te staan. Voordat ze mogen beginnen aan de eindmissie, moeten ze een brute gijzeling doorstaan. Alleen door te ontsnappen, kan de eindstreep worden bereikt. Wie komt ongeschonden door de test. 

Hunted Into the Wild VIPS

Maar wat kunnen we hierna op de maandagavond kijken? Van de Special Forces gaan we naar het opsporingsteam, want vanaf maandag 1 april is tijd voor Hunted. In dit geval gaat het om Hunted Into the Wild VIPS. Twaalf bekende Nederlanders slaan op de vlucht in Noorwegen en proberen uit de handen te blijven van de hunters.

Aan het seizoen van Hunted Into the Wild VIPS doen zes duo's mee. Dat gaat om TikTokkers Pieter Valley en Appie Mussa, Kriss Kross Amsterdam dj's Sander en Jordy Huisman, natuurkenners Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, zangeres Do en model Loiza Lamers, ex-basketbalster Chatilla van Grinsven en cabaretier Steven Brunswijk en televisie,- en theatermakers Krista en Marcelle Arriëns (De Sekszusjes).

Meer over