40e seizoen

Dit was het nieuws vanaf januari terug op de buis

30 oktober 2020 16:59 | amusement | Door Andrea Peelen

© AVROTROS

Dit was het nieuws keert in januari terug op de buis. In deze nieuwe reeks bereikt de het satirische programma twee grote mijlpalen: het veertigste seizoen én de 250e aflevering.

De redactie heeft dit nieuws bevestigd na een hint in de nieuwsbrief van teamcaptain Peter Pannekoek.

Hoe de show het heuglijke feit gaat vieren, is nog onbekend. Het zou zomaar kunnen dat in één jaar meerdere seizoenen worden uitgezonden.

Ook weten we nog niet of er publiek aanwezig zal zijn tijdens de opnames. De uitzendingen in het voorjaar moesten vanwege de coronacrisis grotendeels zonder publiek worden opgenomen. Tijdens de laatste reeks was wel weer beperkt publiek welkom. 

Satirisch programma van NPO1

In Dit was het nieuws leggen Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. De show, die te zien is op NPO1, wordt sinds begin jaren negentig al gepresenteerd door Harm Edens.

{/ literal}

Meer over

{include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_outstream'}
{if $televizier_artikeldetail_rechts2_mobile}   {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_rechts2_mobile'} {/if}
{if $televizier_artikeldetail_bottom} {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_bottom'} {else} {include file='banner/banner.tpl' banner='algemeen_bottom'} {/if}
{literal}