Fragment terugkijken

Dit zijn de winnaars van Love Island 2020

12 oktober 2020 09:04 | amusement | Door Dominique Hofman

© Instagram @loveislandrtl
Het tweede seizoen van Love Island NL/BE kwam zondagavond ten einde, wat betekent dat er een winnend koppel gekozen is. Zij gingen naar huis met 25.000 euro én een kersverse nieuwe liefde. 

- SPOILER ALERT - 

Jaimy en Mattheüs werden de vorige aflevering van het RTL 5/Videoland-programma eigenlijk al weggestemd, maar mochten toch blijven omdat deelnemer Remco (die een koppel vormde  met Imen) een vriendin bleek te hebben. Zij werden naar huis gestuurd en Jaimy en Mattheüs mochten blijven. Dat zij het programma niet zouden winnen leek echter logisch en ze belandden inderdaad op de vierde plaats. 

Het koppel Feline en Giuliano wist eindigde als derde. Op het laatste nippertje was de strijd tussen de overgebleven koppels van dit  seizoen, Gianni en Eilish en Joan en Mert, nog best spannend. Joan en Mert waren van begin af aan de publiekslieveling, maar leken op het einde flink wat irritatie met elkaar te hebben. Bij berichten over wie het programma mogelijk zou winnen werden Gianni en Eilish steeds populairder. 

Lees ook:

Liefde in de villa

Prijzengeld verdelen

Maar ieder huisje heeft zijn kruisje, moet de kijker gedacht hebben. Het gekibbel van Joan en Mert werd niet gestraft: de twee wonnen dit seizoen. Nog even werd er een cliffhanger ingegooid toen Joan de envelop trok met het prijzengeld en mocht kiezen of ze de 25.000 euro zelf zou houden of zou verdelen met Mert. "Hij gaat met mij naar huis, dus ook met het geld. We delen het", was het standvastige antwoord van Joan. En hopelijk hebben ze niet alleen daar, maar ook van elkaar nog heel lang plezier.  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Spoiler alert! 🚨 Dit zijn de winnaars van Love Island 2020!🍾 #loveisland

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Meer over