Dit zijn Jandino’s typetjes in nieuw seizoen DINO

De personalityshow DINO begint donderdag aan een nieuw seizoen. Komiek Jandino Asporaat komt met oude én nieuwe typetjes op de proppen. 

Jandino kruipt vanaf donderdag voor het eerst in de huid van de Surinaamse Parijs-zanger Kenny B, zo verklapt de komiek aan het ANP. De Curaçaose sprinter Churandy Martina is ook weer van de partij, maar hij krijgt wel een totale metamorfose.

Judeska

Van alle typetjes is de brutale Judeska toch wel de meest geliefde. Ze heeft een nieuwe rol in het programma: ze is gepromoveerd tot vliegende reporter. De diva heeft onder anderen de talkshowhost Humberto Tan en oud-voetballer Dirk Kuijt gestrikt voor een kruisverhoor.

Gerrie

Niet alleen Judeska keert terug dit seizoen; televisiekijkend Nederland kan ook weer genieten van de Rotterdamse Gerrie. Zij gaat de ‘passie zoeken van de gewone man’. Een pottenbakker, een doedelzakspeler en een stripper: Jandino stuurt zijn alterego Gerrie erop af.

Kenny B

Jandino kruipt dus ook in de huid van de Surinaamse Parijs-zanger Kenny B. Hij was in mei dit jaar te gast bij DINO. Op dat moment moest de entertainer vast gedacht hebben: die ga ik persifleren.

DINO, vanaf donderdag 21.30 uur, RTL 5

Reageren