Wie gaan door?

6 scheidingen in Married at First Sight

In het slot van Married at first sight moesten de stellen vertellen of ze getrouwd blijven of toch liever willen scheiden. Het resultaat: drie stellen houden het voor gezien. Twee willen nog even door.

Henk en Chantal: gescheiden

Deze uitkomst zag Stevie Wonder nog wel aankomen. Dat het mis was tussen Henk en Chantal was al een aantal afleveringen duidelijk. In het afsluitende praatje met Carlo Boszhard en de experts wist Chantal er nog wat aardige woorden uit te persen voor haar echtgenoot. Dat lukte Henk niet meer. De volkszanger meldde ook dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden dus voor hem is het eind goed al goed. Geïnteresseerde mannen kunnen zich bij Chantal melden. 

Jeroen en Antoine: gescheiden

Voor Jeroen en Antoine hadden we goede hoop, maar het mocht niet zo zijn. De twee mannen blijven liever goede vrienden. Carlo Boszhard snapte niet waarom de twee het niet nog een tijdje wilden proberen, maar volgens de heren was de communicatie gewoon niet goed genoeg. En dus werden de trouwringen afgedaan. 

Chantal en Ingeborg: gescheiden

Al tijdens de huwelijksreis bleek dat het eerste lesbische koppel van Married at first sight totaal niet bij elkaar paste. Chantal bleek nog heel erg bezig met zichzelf en haar coming out en was duidelijk niet klaar voor een huwelijk. Een missertje van de MAFS-experts wat ons betreft. 

José en Ferry: gescheiden

In de laatste aflevering besluiten José en Ferry dat ze getrouwd blijven, maar inmiddels is het stel toch gescheiden, zo vertelde Ferry bij Eva Jinek aan tafel. Dat zit zo: José voelde de liefde niet en daarom werd er alsnog gescheiden, maar Ferry gaf niet op en vroeg een maand daarna of José niet een weekendje met hem weg wilde. Aldaar sloeg de vonk toch over en nu zijn de twee druk aan het daten. Er is dus geen huwelijk, maar wel hoop. 

Robin en Kimberly: gescheiden

Dat het mis was tussen Robin en Kimberly bleek al in de vorige aflevering toen ze het na een dag samenwonen voor gezien hielden en Kimberly haar hart luchtte bij een van de experts. Volgens haar was Robin vooral buiten het zicht van de camera's een botterik met een lijst van hier tot Tokio voor zijn ideale vrouw. Robin hield zich tijdens het eindgesprek op de vlakte. Hij leek het allemaal wel prima te vinden. 

Thierry en Sanne: gescheiden

In eerste instantie bleven Thierry en Sanne getrouwd. Joehoe! Alles ging hartstikke lekker tussen de twee. Maar het sprookje is voorbij. Sanne liet in RTL Boulevard weten dat zij en Thierry nu ook uit elkaar zijn. De vonk is volgens de blondine niet overgeslagen. En daarmee is het laatste koppel van Married at first sight gesneuveld. Het was al met al geen best jaar voor de experts van MAFS

Meer over:

Reageren