Married at First Sight

Werden Chantal en Henk alleen aan elkaar gekoppeld voor de kijkcijfers?

Het is nu al definitief over tussen het eerste stel van Married at first sight. Reeds op de huwelijksreis ging het mis tussen Henk en Chantal. En dat zag eigenlijk iedereen wel aankomen, behalve de experts van het RTL4-programma.

Die gaven Henk en Chantal een goede kans op een geslaagd huwelijk. Maar waarom eigenlijk? De experts van Married at first sight kijken van tevoren uitgebreid of de potentiële echtgenoten bij elkaar passen. Wat betreft karakter, normen en waarden en seksuele aantrekkingskracht. Maar in geen van die zaken lijken Henk en Chantal een match te zijn. 

Drama

Chantal vindt Henk niet aantrekkelijk, ze vindt hem weinig energiek en ze verstaat hem niet vanwege zijn Brabantse accent. Bij thuiskomst van de huwelijksreis in Antalya vergeleek de Haagse blondine de huwelijksreis zelfs met een strafkamp. Henk vindt Chantal ongeïnteresseerd omdat ze voortdurend op haar telefoon kijkt. Kortom, een drama. 

1 miljoen kijkers

Maar de uitgesproken Chantal hield al die weken de gemoederen van de kijkers thuis wel flink bezig. Door haar uitspraken en haar wenkbrauwen werd ze al vlot de meest veelbesproken deelnemer van Married at first sight ooit. Het programma scoort dankzij Chantal wekelijks meer dan 1 miljoen kijkers. Het heeft er dus alle schijn van dat de makers van het RTL 4-programma Chantal vooral hebben gematched omdat ze wel zagen aankomen dat veel mensen naar Chantal wilden kijken. En dat voelen de kijkers ook aan. 

Henk heeft een vrouw

Gelukkig lijkt er wel een happy end te zijn voor Henk, hij schijnt inmiddels dikke verkering te hebben met een vrouw die hem wel aantrekkelijk vindt en die aanwezig was op zijn bruiloft met Chantal...  

Meer over:

Reageren