Column Carlo Boszhard

Carlo Boszhard steunt Chantal uit Married at First Sight

21 januari 2020 17:12 | columns | Door Irma Tomas

© RTL
Chantal is de onbetwiste ster van Married at first sight met haar uitgesproken mening, haar tattoos en natuurlijk haar wenkbrauwen. Ze kreeg zoveel (negatieve) aandacht op Twitter dat presentator Carlo het tijd vond voor een goed gesprek met Chantal. 

Lieve Chantal, 

Je bent de smaakmaakster van Married at first sight. Maar dat betekent natuurlijk wel dat gelijk de hele natie een mening over je heeft. Maar wees gerust, je bent niet de enige. Ook over mij hebben mensen een mening. Ik ben me heus bewust van het feit dat ik geen Peter van der Vorst ben. Sommige kijkers vinden dat juist goed en andere moeten wennen. Maar ik heb, in tegenstelling tot jou, in de loop der jaren een schild kunnen opbouwen. Hoe zit dat met een vrouw als jij?

Je hart ligt op je tong. Als je ergens van schrikt, zeg je bijvoorbeeld: “Krijg de cholera!” Je wil een man, bent bereid je over te geven aan de wetenschap, maar eist tegelijkertijd wel dat al het lichaamshaar van je toekomstige echtgenoot is weggeschoren. Je hebt ongeveer net zoveel tattoos als voetballer Memphis Depay en je zegt om de twee minuten in het programma: “Nee, ik ga het toch niet doen!”

Dan gaat twitter natuurlijk los en daarom prijs ik het team van Married at first sight, dat je achter de schermen steunt. Dat moet ook, want je bent de ster het programma. Je bent uitgesproken en authentiek en dus geknipt voor televisie. Saaiheid en rechttoe rechtaan zijn de doodsteek van televisie en vooral voor twitter. We hebben aan de telefoon hier een fijn gesprek over gehad. Ik ben trots op je. Je gaat goed met alle kritiek om. En als er dan toch iets negatiefs je bereikt, laat ze dan ‘de cholera’ krijgen.

Meer over