Boer zoekt vrouw

Drugsafval gevonden op boerderij Michelle van Boer Zoekt Vrouw

25 maart 2019 09:49 | amusement | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
In Brabant worden nogal eens wat vaten met drugsafval gestort en maandagochtend gebeurde dat op de champignonnenkwekerij van boerin Michelle, bekend van Boer zoekt vrouw.

De politie trof meerdere vaten en kannen aan op het terrein. Michelle bevestigt aan Omroep Brabant dat het inderdaad op haar terrein was, maar dat ze niet aanwezig was tijdens de vondst en dat ze ook niet weet waar de vaten vandaan komen.

Niets mee te maken

„We zijn hier echt heel erg van geschrokken. Ik vind het heel vervelend dat onze naam hier nu mee in verband wordt gebracht. Ik wil duidelijk maken dat wij hier helemaal niks mee te maken hebben", zegt ze. Van Asseldonk wilde het verder bij die verklaring laten. "We gaan nu kijken hoe we de boel moeten opruimen.”

Hulpdiensten

Het gaat blijkbaar om een flinke hoeveelheid. Omroep Brabant meldt dat meerdere hulpdiensten aanwezig zijn op het terrein van Michelle om de boel weg te halen en metingen te verrichten. Maar omdat de vaten op een betonnen ondergrond staan, verwacht de politie niet dat ze een gevaar voor de omgeving vormen.

Veel drugsafval

De dumping van drugsafval is al jaren een groot probleem in Brabant. Tussen Eindhoven en Son en Breugel werd zondagavond nog een grote hoeveelheid drugsafval gedumpt vanuit een rijdende auto. Daardoor belandde zoutzuur in de berm en het riool.

Maarten

Michelle deed vorig jaar mee aan Boer zoekt vrouw. Ze viel op omdat ze veel giechelde en ze vond de liefde in de sympathieke Maarten.

Meer over