Terug op oude nest

Duncan Laurence in eerste liveshow The Voice of Holland

4 februari 2020 10:06 | amusement | Door Televizier

© ANP
In 2014 viel hij als lid van Team Ilse DeLange af in de halve finale, dit jaar is Duncan Laurence terug in The Voice of Holland. Hij is vrijdag de eerste gastartiest tijdens de liveshows. 

Songfestivalwinnaar Duncan Laurence opent vrijdag de allereerste liveshow van The Voice of Holland. In 2014 deed hij zelf nog mee als kandidaat, nu is hij de hoofdact.

De Moor

Duncan, die in 2014 nog meedeed met zijn 'gewone' achternaam De Moor in plaats van zijn 'nieuwe achternaam' Laurence, leerde in die tijd Ilse DeLange kennen. Toen nog zijn coach, later de vrouw die hem introduceerde bij het Eurovisie Songfestival.

Liveshows

In The Voice zingt hij zijn single Love Don’t Hate It samen met twee talenten. Wie dat zijn is nu nog niet bekend. De enige zekerheid is dat het twee talenten uit de teams van Anouk en Lil' Kleine zijn, want deze coaches vullen met hun talenten in de eerste liveshow. De liveshows kennen dit jaar een aantal veranderingen, meer daarover lees je hier

Kensington is er ook

Behalve Duncan Laurence treedt ook de Nederlandse rockband Kensington op. Zij brengen een speciale versie van hun single Uncharted.

The voice of Holland Live, vanaf vrijdag 7 februari 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over