Winner

Duncan Laurence op recordhoogte bij bookmakers

15 Mei 2019 14:59 | amusement | Door Constance van Amstel

© ANP Kippa
De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival heeft Duncan Laurence geen windeieren gelegd. Niet eerder stond hij zo hoog bij de bookmakers.

Duncan Laurence trad zelf dinsdagavond niet op in de eerste halve finale Eurovisie Songfestival, omdat hij donderdag in het tweede deel aan de beurt is, maar de verder niet heel indrukwekkende optredens hebben er wel voor gezorgd dat de Nederlander naar recordhoogte in de peilingen van de wedkantoren is gestegen.

Wedkantoren 

Op eurovisionworld.com heeft maar liefst 28 procent van de gokkers hun geld nu op de Nederlandse inzending gezet voor de overwinning. En ook bij oddschecker.com staat Duncan nog altijd fier bovenaan.

Kansen liepen terug

Na de eerste repetities liepen de kansen voor Laurence overigens iets terug. Dit kan te maken hebben gehad met het gerommel met de lichtbal die bij de zanger op het podium hangt. De Nederlandse delegatie leek er maar niet uit te komen hoe ze de lamp in beeld willen brengen.

Arcade

Duncan Laurence mag zijn Arcade donderdagavond als een na laatste ten gehore brengen in Tel Aviv. Als hij de finale haalt, mag hij zaterdag opnieuw aantreden.

Nog meer Eurovisie Songfestival? Check onze songfestivalpagina met OUTt!

Meer over