Ed Sheeran in College Tour: ‘Ik wil meer vragen!’

7 april 2017 14:32 | amusement | Door Televizier

Ed Sheeran is vrijdag te zien in College Tour. Het roodharige muziekfenomeen kreeg tijdens de opnames geen genoeg van de vragen die studenten en Twan Huys op hem afvuurden. De zanger wilde zelfs langer doorgaan dan vooraf afgesproken.

College Tour start vrijdag met een splinternieuw seizoen. Niemand minder dan Ed Sheeran is de eerste gast. Leuk feitje: Sheeran had van tevoren geen idee wat hem te wachten stond. “Het grappige is dat toen ik hem vlak voor de opname ontmoette, ik hem vroeg of hij het format wel kende”, vertelt Huys in Goeiemorgen Lex op Radio 10. De zanger dacht dat hij enkele vragen moest beantwoorden om tot slot een leuk moppie te zingen.

'Ontzettend leuk'

Sheeran kwam er al snel achter dat College Tour iets heel anders is dan hij op voorhand verwachtte. De muzikale alleskunner werd geconfronteerd met filmpjes van naasten, de kalmte van Twan Huys en verrassende vragen van studenten. Plots was de Brit helemaal in zijn nopjes. “O, dit is ontzettend leuk. Ik wist helemaal niet dat dit de bedoeling was”, zei de zanger tegen Huys.

Meer, meer, meer!

Na 55 minuten kreeg Huys een seintje van het management van Sheeran. De uitzending moest worden afgerond. Daar was de zanger het niet mee eens en hij greep direct in. “Nee, ik vind het echt heel erg leuk, ik wil meer vragen! Ik blijf zitten!”, zei de enthousiaste Sheeran.

Unicum

Huys stond met een mond vol tanden door de reactie van Sheeran. “Dat hebben we nooit eerder meegemaakt”, vertelt de presentator. Benieuwd naar de uitzending? NPO 3 zendt College Tour vrijdagavond om 21:20 uur uit. 

Meer over