The Roast of Johnny de Mol

Eerste roasters Johnny de Mol bekend

27 november 2018 09:20 | amusement | Door Televizier

© ANP
Op 18 december is na Gordon en Giel Beelen nu Johnny de Mol aan de beurt voor een roast. De eerste namen die hem aan het kruis gaan nagelen, zijn bekend.

Zuidasdominee Ruben van Zwieten en schrijfster Heleen van Royen zijn de eerste roasters die hun beste grappen mogen gaan voorbereiden. Zij sluiten zich aan bij Peter Pannekoek, die eerder liet weten er heel erg veel zin in te hebben om 'de zogenaamde goedzak eens finaal af te branden.'

Slaapverwekkend

Bestsellerauteur Heleen van Royen vertelt dat Johnny ooit een inspiratiebron voor haar is geweest, maar dat hij nu behoorlijk 'slaapverwekkend' is: "Lieve Johnny, jaren geleden heb je me geïnspireerd tijdens het schrijven van een van mijn romans. Maar de laatste tijd heb ik weinig aan je. Je bent zo braaf geworden, slaapverwekkend gewoon. Hopelijk brengt deze roast weer wat leven in de brouwerij." Het is algemeen bekend dat de schrijfster niet op haar mondje is gevallen, dus de verwachtingen liggen hoog.

Dominee

Ook dominee Ruben van Zwieten vindt ideale schoonzoon Johnny de ideale kandidaat voor een waterval aan beledigingen. "De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven. Desalniettemin of juist daarom, tijd om hem te roasten." De dominee van de Zuidas is een goede vriend van Johnny; hij heeft onlangs nog zijn huwelijk ingezegend. 

Bekijk hieronder hoe Johnny in de biecht gaat bij Ruben:

Meer over