Kees Van Der Spek Ontmaskert

Eerste RTL-programma Kees van der Spek eind februari op televisie

6 februari 2019 16:05 | amusement | Door Televizier

De eerste klus van Kees van der Spek bij RTL belooft weer ouderwets spannend te worden. In Kees van der Spek ontmaskert gaat hij de confrontatie aan met oplichters in binnen- en buitenland.

Met een verborgen camera trekt hij de wijde wereld in, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. De serie is vanaf dinsdag 26 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Vietnam

In de eerste aflevering reist hij af naar Vietnam, waar hij de handel in neushoornpoeder en tijgervlees in kaart probeert te brengen. Dat komt van bedreigde diersoorten en de handel in die producten is zeer strafbaar. Een onschuldig praatje met een man in het centrum van Hanoi is het begin van een hachelijk avontuur dat eindigt in een schimmig restaurant in een buitenwijk van de stad. En de vermoedens bestaan dat Kees een undercover-journalist is...

Kees van der Spek ontmaskert

Kees onderzoekt verder de frauduleuze huwelijksmarkt in Kiev, het rampgebied rond Tsjernobyl en verkooppraktijken in Florence. Verder reist Kees met zijn team onder meer naar de Filippijnen en India, maar ook in Nederland zit hij oplichters op de hielen.

Meer over