'Een van de gemeenste mensen op aarde'

Ellen DeGeneres is niet zo aardig als we dachten

24 maart 2020 10:17 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Ellen DeGeneres maakt niet de beste dagen van haar leven door. De talkshowpresentatrice wordt volledig door het slijk gehaald op Twitter. En aan de tweets te lezen is dat helemaal terecht.
Op social media reageren veel ex-werknemers van Ellen DeGeneres op een bericht van komiek Kevin T. Porter die haar een van de gemeenste mensen ter wereld noemt. Kevin Porter vroeg om de naarste verhalen over Ellen. Bij ieder verhaal doneert hij 2 dollar aan de voedselbank in Los Angeles. En die voedselbank dreigt behoorlijk binnen te lopen. Twee dagen later moest de komiek al 600 dollar overmaken. 

Geen gedag

Een medewerker vertelt dat Ellen bepaalt wat haar crew mag eten, zo is vis uit den boze omdat ze daar niet van houdt. Andere medewerkers melden dat Ellen ze nooit gedag zegt, ook niet al ze al jaren voor haar talkshow werken. Mensen die met de talkshowhost willen praten moeten altijd eerst kauwgom kauwen omdat ze een 'gevoelig neus' heeft.

Bloemkoolchips

Een voormalig personal assistent moest vijftien winkels lang om een bloemkoolchips van een bepaald merk te kopen. Toen ze eindelijk een zak had bemachtigd, wilde Ellen er niets van hebben. En zo gaat het maar door. Ellen heeft nog niet gereageerd op alle aantijgingen. 

Nikkie de Jager

Ook onze eigen Nikkie de Jager was niet erg enthousiast over haar bezoek aan de show van Ellen. Ze vertelde in DWDD dat ze de gastvrouw maar koud en afstandelijk vond. 

Meer over