Bizarre Zaken

Ellie Lust krijgt programma op Investigation Discovery

25 september 2018 09:59 | amusement | Door Faye Heijnis

© Discovery
Nu Ellie Lust definitief is gestopt bij de politie, zit ze om tv-werk niet verlegen. De oud-politiewoordvoerder krijgt namelijk ook een programma op Investigation Discovery.

In Ellie Lust: Bizarre Zaken duikt ze in de Amerikaanse misdaad. "Dit uitstapje naar dé crimezender van Nederland kon ik natuurlijk niet laten schieten. Ik behandel bizarre Amerikaanse misdrijven en probeer de kijker mee te nemen in vergelijkbare Nederlandse zaken." 

Als kind ging Ellies hart sneller kloppen als ze naar politieseries keek, vervolgt ze. "Met 31 jaar politie-ervaring in mijn rugzak weet ik inmiddels dat de werkelijkheid vaak nog vele malen vreemder is dan fictie. Ik ben benieuwd of de kijker dat straks met me eens zal zijn."

Lokaal tintje 

Investigation Discovery zegt maar wat blij te zijn met 'etherdiscipline' Ellie in hun team. "We zijn heel blij dat we samen met Ellie voor het eerst een lokaal tintje kunnen geven aan onze meest opmerkelijke zaken. Ellie is voor ons de ideale persoon om de kijker mee te nemen in de wereld van Investigation Discovery: ze is eerlijk, onderzoekend en duidelijk." 

Ellie Lust: Bizarre Zaken is vanaf woensdag 14 november om 22.00 uur te zien op Investigation Discovery.

 

Meer over