Aflevering 3

EOTB-blog #3: Een bekende ex spoelt aan

20 april 2020 12:29 | amusement | Door Jorien Slager

© MTV

Elke zondagavond zitten we klaar voor het zesde seizoen Ex on the Beach Double Dutch. Hier lees je de EOTB-blog, waarin we je bijpraten over de belangrijkste gebeurtenissen van elke aflevering. Maar wees gewaarschuwd als je de aflevering nog niet gezien hebt. Dit stuk bevat (heel veel) spoilers. Geniet mee van de nabeschouwing van aflevering 3!

In de vorige aflevering zagen we ex Laurence aanspoelen. Mocht ze je bekend voorkomen, ze was eerder te zien in EOTB als de ex van Roy. Tijdens dit seizoen heeft ze (voorlopig) maar liefst drie exen in de villa. En voor alle drie zet ze haar Extra Power in. Ze kiest voor een date met Alessio. Degene die niet naar huis kan worden gestuurd wordt Evan. En Laurence wil de beelden terug zien van Dennis die het vervolgens niet ‘heel chill vindt als iemand naar hem kijkt terwijl hij seks ligt te hebben’.

Zwanger van een vis?

Laurence en Alessio gaan de zee in, tot teleurstelling van Laurence. “Ik vind zeewater vies. Er zit sperma in. Straks word ik nog zwanger van een vieze vis.” Ondanks dit grote gevaar klimt ze toch op de surfplank. De date gaat soepel en Laurence ‘zou Alessio er niet vanaf trappen’, als hij iets probeert. Vervolgens moeten Olivia, Dennis en Lakeisha naar het strand. Dennis en Olivia spreken af samen te blijven wanneer er exen verschijnen en bezegelen dit met een pinky promise. Op het strand wordt voor het eerst met Lakeisha gepraat.

 

via GIPHY

Bekende ex

Dennis’ ex Tessa arriveert en hiermee wordt wel duidelijk wat Dennis’ type is. De gelijkenis tussen Tessa en Olivia is namelijk duidelijk te zien. Kwam Tessa je bekend voor? Ook zij was (net als Laurence) al eerder te zien in EOTB. Toen kwam ze als ex van Silvester en Elias en belandde ze bij Harrie in bed.

 

via GIPHY

Ongemakkelijke Dennis

Tessa en Dennis waren aan het daten toen Dennis plotseling stiekem weg was en bij EOTB bleek te zitten. Tessa: “Ik hoop dat ‘ie niks heeft gedaan. Kunnen we mooi verder waar we gebleven waren.” Dennis: “Ik heb heel wat uit te leggen, niet alleen aan Tessa. Tessa en ik waren tot de dag van vertrek best wel close. Heel close.” Olivia: “Dat is dan al de tweede waar je best close mee was voor vertrek.” Dennis staat met z’n mond vol tanden en focust zich maar op z’n cocktail. “Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik denk dat we het gewoon even aan moeten kijken toch?” Gelukkig is de tablet het daar niet mee eens en gaan Dennis en Tessa op date.

Cowboys

Tessa mag kiezen of ze na de date direct terug gaat naar de villa of dat ze de nacht met Dennis doorbrengt in een luxe suite. Tessa: “Natuurlijk kies ik voor die luxe suite.” Dennis lijkt niet direct enthousiast. Ondertussen gaat het cowboy-feestje in de villa goed los. Maar iedereen vraagt zich wel af waar Dennis toch is. De mannen willen ervoor gaan vanavond, maar de vrouwen gaan zonder ze slapen en er gebeurt niet zo veel spannends helaas (wat toch wel echt tijd wordt tijdens de derde aflevering!). 

 

via GIPHY

'Lekker wijf'

Dennis en Tessa worden wakker en hebben allebei wel zin om naar de villa te gaan. Olivia pakt alvast zijn koffers om hem de kamer uit te zetten, omdat hij vannacht niet terug is gekeerd. Tessa wordt verwelkomd door blije mannen, omdat ze ‘gewoon een lekker wijf’ is. Dennis neemt Olivia gelijk apart. Tijdens dit gesprek meldt Olivia dat ze in het vervolg alleen slaapt. “Je koffers zijn al ingepakt.” Dennis baalt dat ze gelijk haar oordeel klaar heeft en is dan ook wel klaar met de situatie.

Skere beloning

Tijdens het ontbijt laat de tablet van zich horen. Ayla en Dante mogen op date wat ze allebei wel zien zitten. Ze zien een enorme hijskraan. Gaan ze bungee jumpen? Dante: “Ayla werd lijkbleek. Maar da’s goed. Kan ik een beetje voor man spelen en voor haar zorgen.” Dante laat zich van z’n beste kant zien. Hij krijgt een kus als hij springt en gaat ervoor wat beloond wordt met een kusje op z’n wang. “Ik moet zo’n sprong doen voor een kusje op m’n wang. Wat moet ik wel niet doen om haar in bed te krijgen?”

 

via GIPHY

Olivia, Lynn en Laurence moeten naar het strand. We zien nog net dat Lynn het uitgilt… Verschijnt haar ex de volgende aflevering? Dat zien we aanstaande zondag om 21:30 uur bij MTV. Ex on the Beach terugkijken kan via MTV.nl.

 

Meer over