Aflevering 7

EOTB-blog #7: Laurence en Alessio naar huis gestuurd & heel veel hete lapdances

18 mei 2020 16:45 | amusement | Door Jorien Slager

© MTV

Elke zondagavond zitten we klaar voor het zesde seizoen Ex on the Beach Double Dutch. Hier lees je de EOTB-blog, waarin we je bijpraten over de belangrijkste gebeurtenissen van elke aflevering. Maar wees gewaarschuwd als je de aflevering nog niet gezien hebt. Dit stuk bevat (heel veel) spoilers. Geniet mee van de nabeschouwing van aflevering 7, waarin twee deelnemers naar huis werden gestuurd en we veel hete lapdances voorbij zagen komen…

De aflevering begint gelijk goed. Nieuwe ex Robin moet iemand naar huis sturen en zijn keuze valt op Laurence die in tranen is. Ze snapt niet waarom ze weg moet en gaat iedereen heel erg missen. Maar Laurence is erg sportief en zegt Robin niks kwalijk te nemen omdat het gewoon ‘kut’ is om iemand naar huis te sturen. Knap van haar! Het feest van die avond is gelijk voorbij. Maar de hoeveelheid drama gelukkig niet. Wanneer Ayla en Reamon toenadering zoeken, zoeken uiteindelijk ook Ayla’s twee lovers contact om Ayla’s keuze te bespreken. Reamon en Dante zeggen dat ze duidelijk moet zijn. Dennis zoekt toenadering tot Jamy. Olivia zegt opnieuw dat ze er klaar mee is wanneer Dennis nog een misstap begaat. Wij geloven er niks er van.

 

via GIPHY

Goede tijden, slechte tijden

Lie en Dante mogen van de tablet op date. Lie valt normaal op bad guys, zegt ze. Dit wordt dan een andere date dan ze gewend is. Maar Lie is wel 100% Dantes type: “Een lief, verlegen meisje.” Zie jij wel hetzelfde als wat wij zien Dante? Dante laat zich van zijn goede kant zien en maakt indruk op Lie. Ze komen tot de conclusie dat ze elkaar wel beter willen leren kennen… “Hoort erbij he? Goede tijden, slechte tijden”, aldus Ayla.

Kim Kardashian

Dante, Levi en Alessio moeten naar het strand. En er komt een prachtige vrouw op Dante af: Nicole. Ze wil antwoorden van Dante. Was het echt wat zij hadden? Levi en Alessio zijn onder de indruk en Levi vraagt Dante gelijk of hij het erg vindt als ze door iemand anders versierd wordt. Hij kan daar geen antwoord op geven. Ja dus! Nicole haar Extra Power is dat ze mag beslissen met wie ze op date wil, maar ze mag niet met Dante op date. Na de date moet ze kiezen of ze haar date of Dante naar huis stuurt. Alessio is de ongelukkige die op date mag. Terug in de villa vertellen de mannen dat Alessio of Dante naar huis gaat. Op de date gooit Alessio (eindelijk) eens zijn charmes in de strijd en zegt hij dat Nicole op Kim Kardashian lijkt. Dat hoort ze vaker.

 

via GIPHY

Dubbele massage 

Celeste is Levi nog een massage verschuldigd nadat ze de tenniswedstrijd verloor. Julie heeft liever dat hij zijn prijs niet opeist en dreigt dat ze dan ook een massage van Evan kan krijgen, wat Levi prima vindt en zo liggen de twee naast elkaar om gemasseerd te worden. Misschien niet 100% ontspannen. Maar toch ontspannen genoeg voor Levi en Celeste om een zoen uit te wisselen, wat Julie gelijk doet opspringen waardoor Levi met twee vrouwen in bed ligt. Maar niet op de manier waarop hij in gedachten had…

Lynn ontploft

De hele villa wacht in spanning af op de komst van Nicole. De tablet vraagt haar wie er weg moet en haar keuze valt op Alessio. Lynn lijkt het bijna vervelender te vinden dan Alessio zelf. Romey heet Nicole welkom, maar Lynn waardeert het niet dat ze in ‘haar’ badkamer haar make-up komt doen. Ze heeft even tijd voor zichzelf nodig nadat Nicole Alessio heeft weggestuurd. Romey vindt dat Lynn echt normaal moet doen. De avond ging niet zo goed van start, maar wordt gelukkig opgeleukt door een foute party.

 

via GIPHY

Levi mag alles

Levi is wel onder de indruk van Nicole en stapt op haar af, tot grote teleurstelling van Julie. Ze gaat vroeg naar bed. Tessa spreekt Levi erop aan, maar Levi zegt te mogen doen wat hij wil. En dat blijkt wanneer hij ook het bed van Julie weer in mag. Evan en Nicole worden samen wakker en er is gekust!

 

via GIPHY

Lapdances

De tablet kondigt aan dat er een vrouwendate op de planning staat. Ze gaan met z’n allen leren lapdancen. De mannen plannen een groepsgesprek en bespreken wie het lekkerst is. Daarna kondigt de tablet een mannendate aan. Ze worden naar een stripclub geleid waar de vrouwen optreden en dat gaat er behoorlijk heet aan toe. Maar wanneer Olivia bezig is met haar lapdance, komt er een nieuwe ex binnen. Volgende keer zien we wie!

 

via GIPHY

Ex on the beach, elke zondag om 21:30 uur op MTV. Terugkijken kan via MTV.nl.

Meer over