Aflevering 8

EOTB-blog #8: Er wordt uitgebreid gebadderd en exit Olivia

25 mei 2020 13:30 | amusement | Door Jorien Slager

© MTV

Elke zondagavond zitten we klaar voor een nieuwe aflevering Ex on the Beach Double Dutch. Hier lees je de EOTB-blog, waarin we je bijpraten. Wees gewaarschuwd: dit stuk bevat (heel veel) spoilers. Geniet mee van de nabeschouwing van aflevering 8 waarin er uitgebreid gebadderd werd en Olivia de villa moest verlaten…

De aflevering begint gelijk lekker met Olivia die Dennis een lapdance geeft, maar dan komt er een nieuwe ex het podium op en uiteraard kent ze Dennis. Het is Mandy. “Ik ben absoluut niet naar Ex on the beach gekomen voor de liefde, ben je gek?” Het wordt steeds ingewikkelder voor Dennis, maar hij denkt zich er nog wel uit te kunnen redden.

 

via GIPHY

Jachtseizoen geopend

In de villa begint een poolparty. Evan richt zijn pijlen op Nicole, maar of het wat wordt? “Hij denkt dat ik zijn vriendinnetje ben, na 24 uur. Echt niet!” Tessa dwingt Dennis te gaan liggen en duikt er bovenop. Dennis stribbelt nog een beetje tegen voor de vorm, maar gaat uiteraard niet weg. Nicole zoekt toenadering tot Dante, wat Evan goed in de gaten houdt. Zo goed dat hij het gesprek verstoort. Jamy en Lie bespreken hun missie voor vanavond: Robin en Dante mee in bad krijgen. Het zijn duidelijk de vrouwen dit seizoen die de jacht inzetten! Robin helpt graag bij operatie bad en neemt Dante vast mee. Jamy en Lie volgen. Nicole baalt en kruipt weer bij Evan in bed. Ondertussen gaat het er heet aan toe in bad…

 

via GIPHY

Exit

Aan het ontbijt wordt uiteraard de nacht geanalyseerd. Alles lijkt rustig, maar gelukkig lijkt de tablet van zich horen! Mandy mag drie mensen meenemen op date en ze mag bij terugkomst een van de exen van Dennis naar huis sturen. Heftig! Robin, Dennis en Tessa mogen mee op date. Olivia vreest dat ze naar huis moet en gaat vast haar koffers inpakken. De date is gezellig en iedereen verft op iedereen. Mandy vraagt Dennis wie er niet naar huis mag worden gestuurd en Dennis zegt het opeens toch wel erg te vinden als Tessa naar huis gaat. Ook in de villa heeft iedereen het over de exit.

Mandy stuurt Olivia naar huis, waarop iedereen wil weten of Dennis dit erg vindt. “Tuurlijk”, zegt hij. Toch iets anders dan wat hij op de date zei. “Maar het leven gaat door”, voegt hij toe met een grote grijns. En het leven gaat door in een beach club waar de bubbels klaarstaan. Evan gaat voor Nicole, Dennis moet nog kiezen voor wie hij nu gaat en Levi is steeds bij Celeste te vinden… Wat Julie natuurlijk niet kan waarderen.

Badsessie nummer 2

Tessa en Dennis belanden in bed. Waar hij weer uitkruipt, waarna hij met Nicole in bad belandt, en daarna weer in bed. Waar iedereen ze kan zien. De hele villa staat dan ook te kijken en roept Tessa erbij. Ook Evan is niet blij. Dennis en Nicole hebben zich niet geliefd gemaakt. Levi wisselt van kamer en kruipt tussen Celeste en Lakeisha in. Dennis slaapt voor de verandering helemaal alleen.

Onthullingen

Levi wordt lekker wakker tussen twee vrouwen en dit bevalt hem goed. “Alsof ik getrouwd was joh, ik heb echt spijt gewoon.” Nicole heeft nergens spijt van. Dennis wel. “Ik verpest het toch wel op deze manier.” Tessa zegt voor de 10e (?) keer dat Dennis niet meer terug hoeft te komen. De tablet wil nog wat meer onthullingen. Jamy en Lie moeten kiezen welke gebeurtenis van vannacht ze willen zien. En dan zien we Levi en Celeste achter een muurtje kruipen, waarna we ze vooral horen. Ze zeggen zelf alleen gezoend te hebben, maar de villa betwijfelt dit. Levi wordt flink ondervraagd wat hem woest maakt.

 

via GIPHY

Arme Julie

Nicole, Julie en Celeste moeten naar het strand. Het is Alessandro, Julie’s ‘goede ex’. Julie is dan ook blij hem te zien. Maar Alessandro wil ‘pakken wat hij pakken kan’. Nicole zegt gelijk een klik te voelen. Alessandro mag op date met Nicole. Op date moeten Alessandro en Nicole elkaar ijs laten proeven en de smaken raden. De verliezer? Die moet de winnaar kussen. Arme Julie.

 

via GIPHY

In de villa is Tessa haar goede voornemens weer vergeten en belandt ze met Dennis in bed. Wanneer Julie en Celeste terug zijn in de villa, vertelt Julie over haar ex Alessandro. Wanneer Alessandro en Nicole bij de villa aankomen, kan Levi zijn jaloezie niet verbergen en doet hij lullig. Julie zegt dat hij zijn mond moet houden. Alessandro’s extra power is dat hij mag kiezen of hij een ex wegstuurt of een oude liefde herenigt. En hoe dat afloopt, zien we aanstaande zondag, om 21:30 uur bij MTV.

Meer over