Maan dan in bungalow

Eva Jinek in nieuw seizoen Tim's Tent

3 juni 2019 13:21 | amusement | Door Irma Tomas

© VPRO
In eerdere seizoenen ontving Tim den Besten aanstormende talenten in Tim's tent. Maar voor het nieuwe seizoen is hij geüpgraded naar gearriveerde sterren. Onder wie Eva Jinek en Sylvana Simons.

Tim's tent is inmiddels een beetje een misleidende titel. Tim den Besten doet zijn interviews tegenwoordig vanuit een bungalow. Dit vierde seizoen luidt zijn indrukwekkende gastenlijstje in volgorde van opkomst als volgt: Eva Jinek, Maxim Hartman, Sylvana Simons, Roxeanne Hazes, Rob Jetten en Pepijn Lanen.

Roxeanne Hazes

Tim den Besten krijgt in zijn knusse bungalow een heel andere Eva te zien dan de presentatrice uit Jinek. In het subtropisch zwembad praat hij met Maxim Hartman over zijn hang naar financiële onafhankelijkheid en waar dat vandaan komt. Roxeanne Hazes vertelt dat ze denkt dat haar vader in de hemel nu misschien wel een fitgirl is.

Rob Jetten

Sylvana Simons legt tijdens een bijzondere vaartocht uit waarom het zo belangrijk is om van jezelf te houden. Ook komt er antwoord op de vraag wat Pepijn Lanen zoekt en vindt bij de kinderboerderij en hoe zich dat verhoudt tot zijn wereldbeeld. Rob Jetten kijkt met Tim terug op zijn coming out en vertelt waarom hij het zo belangrijk vindt daarover te vertellen.

Tim's tent, vanaf zondag 30 juni om 22.45 uur bij NPO 3 en op YouTube

Meer over