Als ondergoedmodel...

Everon Jackson Hooi krijgt GTST-collega uit de kleren

22 augustus 2018 13:22 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Everon Jackson Hooi lanceert binnenkort zijn nieuwe boxermerk IAMTORO. Om het ondergoed te etaleren, heeft hij gekozen voor bijzondere én bekende modellen waaronder een collega-soapie.

Everon deed maanden geleden al een oproep om geschikte modellen te vinden voor de lancering van IAMTORO. Hij zocht "echte mannen" met bijzondere verhalen waar kracht uit bleek. 

Max Willems

Eén van de 12 uitverkorenen is een goede bekende van Everon: GTST-collega Max Willems (18) reageerde destijds ogenschijnlijk gekscherend op de oproep door via Instagram een selfie te delen. Everon hoefde niet lang na te denken en reageerde resoluut met: "aangenomen!". En zo geschiedde. 

 

#IAMTORO

Een bericht gedeeld door Max Willems (@maxwillemsofficial) op

IJzersterk

In een persbericht roemt Everon zijn jonge collega om zijn moed en doorzettingsvermogen. Op jonge leeftijd werkte hij hard om professioneel tennisspeler te worden, maar na een aantal hardnekige blessures zag hij zich gedwongen andere ambities na te jagen. Zo ging hij van model naar acteur: "Max is door schade en schande wijs geworden, maar is er ijzersterk uitgekomen. Zijn verhaal is buitengewoon inspirerend", aldus Everon. 

Vluchteling

Eén van de andere modellen is de 24-jarige Syriër Daniël. Hij vluchtte tien jaar geleden weg uit zijn land om uit handen te blijven van het leger en maakte de levensgevaarlijke tocht naar het westen om een nieuw leven te beginnen. Everon is ook lovend over hem: "Daniël heeft zoveel ellende achter de rug maar staat krachtig en positief in het leven. Hij is het ultieme voorbeeld van wilskracht en doorzettingsvermogen."

Max Willems I am toro

IAMTORO is vanaf begin september verkrijgbaar. 

Meer over