Alkan Çöklü verbijsterd door GTST-collega Max Willems

Max Willems baart als Q in GTST de nodige opzien, maar ook achter de schermen houdt de acteur de gemoederen bezig, zo bleek uit een Instagrampost van collega Alkan Çöklü.

Het tempo ligt hoog bij GTST, en van hard werken wordt een mens hongerig. De studio van EndemolShine waar 's lands bekendste soap wordt opgenomen is dan ook voorzien van een goedgevulde kantine waar de acteurs maar wat graag gebruik van maken.

Boordevol

Ook Max Willems weet inmiddels de weg naar de kantine te vinden. Tussen de opnames door toog hij samen met collega Alkan naar de kantine voor een eenvoudige, doch voedzame lunch. Max koos echter voor iets meer dan een een simpel soepje of een bruine boterham met kaas, tot hilarische verbazing van Alkan die de inhoud van het boordevolle bordje van Q met zijn Instagramvolgers deelde.

Afbeelding

Gezondheidstest

"Kijk even wat deze man allemaal eet" schrijft een verbouwereerde Alkan bij de foto en het is inderdaad een heleboel. De maaltijd begint best gezond: drie lichtbruine boterhammen, opgerold voor extra kauwgemak, wat rauwkost, een kiwi en rood fruit. Maar dan begint de caloriemeter te lopen: een rolletje snoep, een stuk of wat koekjes, twee plakken chocola en een handjevol spekjes. Zulke eetgewoontes zijn waarschijnlijk in strijd met de RTL Gezondheidstest, maar zo te zien hoeft de 18-jarige acteur nog lang niet te vrezen voor zijn slanke figuur.

Afbeelding

 

Reageren