Excuses producent Zondag met Lubach

Vanwege een storing begon Zondag met Lubach een uur later dan gepland. Daar biedt de producent van het programma nu zijn welgemeende excuses voor aan.

Het bedrijf Human Factor, de producent van Zondag met Lubach heeft een persverklaring doen uitgaan met een verklaring hoe het toch allemaal zo ver kon komen dat Zondag met Lubach om 22.45 uur begon in plaats van de geplande 21.45 uur. Door een technische storing die tijdens de montage van Zondag Met Lubach optrad, is er een videobestand ontstaan dat technisch niet geschikt was voor uitzending. Zelfs het fysiek naar Hilversum rijden en de uitzending daar inladen, mocht niet meer baten. Vanwege deze enorme vertraging is op het laatste moment besloten om de programmering te wijzigen en de film die na Zondag Met Lubach geprogrammeerd stond eerst uit te zenden.”

De ramenlapper

En zo zagen honderduizenden mensen tot hun verbazing de leuke One Night Stand-film Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Human Factor laat weten het enorm frusterend te vinden dat het allemaal zo is gelopen. De producent vindt het wel leuk dat zoveel kijkers via social media meldden dat ze op Arjen Lubach aan het wachten waren.

De kijkcijfers van Zondag met Lubach leden wel onder de vertraging. Er keken bijna 200.000 mensen minder dan vorige week.

Meer over:

Reageren