Met mystery kandidate...

Expeditie Robinson 2018 onthult leden Kamp Noord

23 augustus 2018 13:06 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL Nederland/Stefan Ammerlaan
Expeditie Robinson barst vanaf 6 september los en eindelijk zijn bijna alle kandidaten bekend. Dit is Kamp Noord. Minus één mystery-kandidate.

De deelnemers van Kamp Noord kenden we al, nu zijn ook die van Zuid out in the open.

Toine van Peperstraten

De sportjournalist van Fox. Hij draagt graag mooie kleding en is behoorlijk ijdel. Eens kijken hoe hij zich redt zonder spiegels en Italiaanse pakken.

Toine_van_Peperstraten-Expeditie

Gregory Sedoc

Gregory is een voormalig Nederlands atleet, die nu regelmatig bij atletiekwedstrijd als analist optreedt bij de NOS. Ook Gregory draagt het liefst een maatpak, maar dat zit er bij Expeditie Robinson niet is. Zijn voordeel, hij is hartstikke fit.

Gregory_SedocExpeditie

Toni Peroni jr.

Toni is bij het grote publiek nog niet zo bekend, toch timmert hij al een tijdje aardig aan de weg als dj en is hij sinds een maand of wat ook nog de vriend van zangeres Maan. Toni is een beetje een straatschoffie en met die mentaliteit zou hij het wel eens ver kunnen schoppen.

Tony_Peroni_Jr

Stijn Fransen

Stijn Fransen overleefde als Sam Dekker drie jaar lang alle ellende die Meerdijk te bieden had, dan zou de Expeditie geen probleem moeten zijn. Dat ze goed in vorm is, liet ze al zien tijdens Dance, dance, dance en daarbij is Stijn iemand die vast goed ligt in een groep. Wilde gok: Stijn haalt in ieder geval de samensmelting.

Stijn_FranssenExpeditie

Johnny Kraaykamp jr.

Acteur Johnny is met zijn 64 jaar veruit de oudste van allemaal. Ervaringen uit het verleden leren dat dit niet positief is voor de einduitslag. Ook staat de acteur uit Het zonnetje in huis niet bekend om zijn tact. Aan de andere kant: alles is anders op Expeditie Robinson, dus misschien verrast hij vriend en vijand. 

Johnny_Kraaijkamp-Expeditie

Loiza Lamers

Loiza was de eerste was wereldwijd de eerste transgender persoon in het televisieprogramma Next Top Model, dat ze ook nog eens won. Daarna ontwikkelde ze zich als een veelgevraagd dj. Loiza is dus een doorzetter, een eigenschap die goed van pas komt bij Expeditie Robinson.

LoizaLamersExpeditie

Lees ook: Dit zijn de onbekende kandidaten

Meer over