Voor de fans

Familie Gillis: Massa is Kassa krijgt tweede seizoen

10 oktober 2020 09:22 | amusement | Door Faye Heijnis

© Wessel de Groot
Aan de nieuwe realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa kwam vrijdagavond een eind. Maar Peet en Nicol hebben leuk nieuws voor hun fans: er komt een tweede seizoen.

"In januari zijn we terug met seizoen twee!", kondigen Peet en Nicol aan in een filmpje. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Peet en Nicol hebben leuk nieuws! 🥳🥳

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

 

Familie Gillis: Massa is Kassa 

In Familie Gillis: massa is kassa worden miljonair Peter Gillis (58) en zijn 28 jaar jongere vriendin Nicol (30) gevolgd. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken, zwaait Peter momenteel de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België. Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark en dochter Inge werken in het familiebedrijf. 

Extra afleveringen 

Eigenlijk zou het eerste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa al eind september aflopen. Maar SBS 6 besloot er nog twee extra afleveringen aan vast te plakken. De laatste was gisteravond te zien. En het smaakt dus naar meer.

Gillis in de coronacrisis

Door de coronacrisis, zag Peter zijn tien vakantieparken van de ene op de andere dag sluiten. Maar gelukkig voor hem werden de maatregelen versoepeld en konden we de afgelopen weken in de realityserie zien hoe ze de parken coronaproof weer openden. De gemiddelde mening over het programma is dat het zó fout is, dat het heerlijk om naar te kijken is. Dat belooft wat voor het tweede seizoen. 

Meer over