PowNed

Ferry Doedens krijgt toch weer de kans op televisie

8 maart 2021 09:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Geert de Lange

Ferry Doedens veroorzaakte begin dit jaar ophef toen hij zich op OnlyFans blootgaf, maar dat deed de acteur om inkomen te genereren na zijn vertrek bij Goede Tijden Slechte Tijden. Gelukkig voor hem krijgt de 30-jarige soapie binnenkort de kans om weer geld te verdienen op televisie.

Ferry gaat namelijk aan de slag als presentator van PowNed, zo onthulde Albert Verlinde zondagavond in Shownieuws. “Er zou deze week een contract gesloten moeten worden. Daar gaat hij een reeks programma’s maken waarin hij verschillende werelden induikt. Misschien ook wel pikante werelden – dat zou zomaar kunnen bij Ferry Doedens.”

Kans

Albert is blij voor Ferry dat hij een nieuwe kans in Hilversum krijgt. “Het is natuurlijk ontzettend leuk dat zo’n talentvolle jongen – er zit wel een gebruiksaanwijzing bij – toch de kans krijgt om meteen na Goede Tijden Slechte Tijden iets nieuws te gaan doen.”

GTST

Ferry is tot en met deze week nog te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Daarna is zijn rol als Lucas Sanders in de langstlopende soapserie van Nederland uitgespeeld.

Meer over