Nog één keer zingen

Johnny de Mol presenteert finale Hit The Road

6 oktober 2020 15:57 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Johnny de Mol maakt zijn opwachting in de finale van Hit the road. Het SBS-gezicht mag de eindstrijd van de talentenjacht op wielen in goede banen leiden.

Johnny duikt op in de eerste promo's voor de ontknoping van Hit the road.

Auto auditie

De afgelopen weken reden Gordon, Edsilia Rombley, Roel van Velzen en Nick & Simon door het land om deelnemers op te pikken. In de auto deden ze hun vaak bijzondere verhaal en lieten ze hun vocale talent horen. Naar mate er meer passagiers bijkwamen, ontstond op de achterbank een afvalrace. Na een aantal pijnlijke keuzes hebben de sterren nu hun finalisten verzameld.

Auto winnen

De finale speelt zich af in de studio die vol staat met de auto's waarin de kandidaten genieten van de show. Voor het eerst nemen de finalisten het tegen hun concurrentie in de andere auto's op. Er staat heel wat op het spel: de winnaar mag zich de nieuwe eigenaar noemen van de luxe auto waarin ze ooit dit muzikale avontuur zijn begonnen. 

De finale van Hit the road is te zien op zaterdag 10 oktober om 21.30 uur op SBS 6.

{/ literal}

Meer over

{include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_outstream'}
{if $televizier_artikeldetail_rechts2_mobile}   {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_rechts2_mobile'} {/if}
{if $televizier_artikeldetail_bottom} {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_bottom'} {else} {include file='banner/banner.tpl' banner='algemeen_bottom'} {/if}
{literal}