Hoera!

Eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren

30 oktober 2020 17:42 | amusement | Door Andrea Peelen

© BNNVARA

Alhoewel de meeste dates uit First Dates niet bepaald succesvol zijn, schiet Cupido soms ook raak in het programma. Zo ook bij Gerard en Carin, die inmiddels de trotse ouders zijn geworden van de eerste Nederlandse First Dates-baby.

Het stel maakte het blijde nieuws bekend via Instagram. Hieruit blijkt ook dat het jongetje James Ethan Dronkers heet en is geboren op 29 oktober 2020. "Ons kleine wonder", schrijft Gerard bij de post, die inmiddels op privé is gezet.

Vonk

Gerard en Carin leerden elkaar vorig jaar in de zomer kennen tijdens het programma. De vonk sprong al snel over, zo snel zelfs dat het stel in april dit jaar hun zwangerschap bekendmaakte. 

Gerard vertelde eerder al tegen AD dat de liefde tussen de twee meant to be is"Ik heb nooit zo mezelf kunnen zijn in een relatie", liet hij weten. "We hebben allebei een lange relatie gehad en daar komen bepaalde maniertjes en verwachtingen uit voort. Maar ook daar kunnen we goed over praten."

VIP-versie

Na het huidige seizoen komen de makers van First Dates opnieuw met een VIP-versie van het nieuwe programma. Hierin gaan onder andere Irene van der Laar, Frist Huffnagel, Jasmine Sendar en Johan Vlemmix op zoek naar hun grote liefde. 

Dat de VIP-versie een serieuze date kan opleveren, bleek eerder al uit de deelname van Giel Beelen. Hij had zo'n half jaar lang een relatie met Milou.

Meer over