Man met

Flirterige Vera uit Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde

20 april 2020 13:54 | amusement | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
Vera vertrok zondag van de boerderij van boer Geert. Maar in het echt is dat al een paar maanden geleden en de brunette zat in die tijd niet stil. Ze heeft een nieuwe man gevonden. 

Vera (rechts op de foto) viel nogal op door haar strakke kleding en flirterige gedrag waardoor ze niet bepaald een publiekslieveling van de Boer zoekt vrouw-kijker werd. Uiteindelijk liet ze boer Geert achter op zijn boerderij met Angela (links op de foto) omdat ze de klik niet meer voelde. 

Arjan

Maar Vera bleef niet lang treuren om de boer, ze heeft een nieuwe man aan de haak geslagen, zo vertelde ze in het radioprogramma van Gijs Staverman op Radio 2: "Die man met dat boerenverstand die ik zocht, daar ben ik mee aan het daten. Hij heet Arjan. Maar we doen het rustig aan. Dat is moeilijk voor mij, maar dat moet echt."

Zo ben ik gewoon

Vera merkte gedurende de uitzendingen zelf ook dat haar gedrag niet door iedereen op prijs werd gesteld en ze vertelde dat ze daardoor 'lelijke dingen' van mensen naar haar hoofd kreeg. Daar kan ze naar eigen zeggen niets aan doen: "Zo ben ik gewoon. Ik zeg gewoon alles wat in me opkomt."

Meer over