Omroep MAX

Francis van Broekhuizen twijfelt over rol in talentenjacht ARIA

28 juli 2021 10:33 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Dionne Stax mag zich na haar contract bij Omroep MAX ontfermen over talentenjacht ARIA, maar de presentatrice moet het daarin wellicht zonder Francis van Broekhuizen doen. De operazangers wil er namelijk voor waken dat ze mogelijk in een burn-out schiet.

Van Broekhuizen zou als operazangeres het ideale jurylid zijn voor ARIA, maar de makers van de talentenjacht hebben Francis nog niet gevraagd. Ze zegt niet bij voorbaat nee, maar kijkt wel kritisch naar haar televisiewerk, zegt ze in gesprek met Weekend.

Burn-out 

“Alles is mogelijk, maar ik moet er wel tijd voor hebben. Ik ga toch steeds kritischer kijken naar wat ik wel en niet wil. Dat leer ik nu, want er wordt erg veel aan me getrokken en ik moet soms ook gewoon slapen en rustig thuis eten”, zegt de 46-jarige Van Broekhuizen. “Niet dat je straks ineens in en burn-out schiet omdat je nooit meer vrij hebt, daar moet ik wel op letten.”

Geld 

Haar televisiewerk vindt Van Broekhuizen leuk om te doen, maar voor de pegels doet ze het niet. “Nee, ik hoef geen miljonair te worden. Daar heb ik nooit over nagedacht, haha! Ik wil gewoon mijn vak goed kunnen uitoefenen en als ik daar lekker van kan leven, is dat natuurlijk helemaal het einde.”

ARIA wordt deze zomer opgenomen. Wanneer de talentenjacht te zien is bij Omroep MAX, is nog niet bekend.

Meer over