Gaat Aria presenteren

Omroep MAX geeft Dionne Stax vast contract

27 juli 2021 08:22 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
De eerste tv-transfer van het seizoen is een feit. Dionne Stax verruilt AVROTROS voor Omroep MAX waar ze de nieuwe talentenjacht ARIA gaat presenteren.

Omroep MAX maakt de overstap van Dionne bekend in een persbericht. 

Van Onschatbare Waarde

In 2019 stopte Dionne als NOS-nieuwslezer om voor AVROTROS zowel radio als tv te gaan maken. Daarnaast was ze op freelancebasis voor MAX actief als presentatrice van het goed ontvangen Van onschatbare waarde. Na twee jaar bij AVROTROS besloot Dionne om permanent voor de seniorenomroep te gaan werken. 

ARIA

Haar eerste grote klus is ARIA, een achtdelige talentenjacht waarin de nieuwste operaster van Nederland wordt gezocht. De winnaar krijgt geen bokaal of geldprijs maar een studiebeurs om zijn of haar talent nog verder te verfijnen. ARIA wordt deze zomer opgenomen.

Plezier

Met haar 36 lentes is Dionne een van de jongste gezichten van de ouderenomroep, maar directeur Jan Slagter heeft er alle vertrouwen in: "We kennen Dionne natuurlijk al langer en werken altijd met veel plezier samen. Des te leuker is het dat ze nu vast onderdeel wordt van ons team." Stax laat weten dat MAX als een warm bad voelt. 

Meer over