Opmerkelijke post...

Facebook hack brengt verzoening Frank & Rogier in gevaar

29 oktober 2020 10:16 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De verzoening tussen Frank Jansen en zijn echtgenoot Rogier Smit lijkt verder weg dan ooit nadat er een merkwaardig Facebookbericht verscheen op de pagina van Frank.

Het rommelt al weken tussen de echtelieden uit Frank & Rogier checken in, maar in de media houdt het stel vol dat het heus wel weer goed komt. De bizarre post bewijst echter dat er meer speelt.

'Jaloers'

Afgelopen dinsdag was korte tijd een opmerkelijk bericht op de Facebookpagina van Frank te lezen. De post is zonder opgaaf van reden verdwenen, maar Het gebruik van kapitalen en woordkeuze doet denken aan de wijze waarop Rogier online communiceert. Privé kon bevestigen dat Smit in hun correspondentie, waar hij onder meer banksaldo's deelde, ook uitsluitend in hoofdletters praat. Ook de toon van het bericht doet niet aan de gedistingeerde stijl van de 74-jarige Frank denken. Het lijkt er dus op dat Rogier nog een wachtwoord had van Franks account.

Breuk

Wat de eventuele verzoening ook niet bevordert is het feit dat het stel elkaar niet meer ziet. Frank Jansen verbleef enige tijd in Frankrijk om hun residentie daar winterklaar te maken, maar is inmiddels teruggekeerd naar zijn woning in Den Haag. Rogier woont elders, hij zou zelfs enige tijd zijn ingetrokken bij Rachel Hazes. De breuk tussen het stylistenduo lijkt daarmee definitiever dan ooit.

Meer over