Frank & Rogier

Rogier kapt interview met Art Rooijakkers bruut af na vraag over Frank

23 oktober 2020 17:25 | overig-tv-nieuws | Door Daisy Heyer

© Videostill RTL Boulevard
Het is al een tijdje duidelijk dat het niet helemaal lekker gaat tussen Frank en Rogier. Art Rooijakkers had een interview met Rogier voor RTL Boulevard, waarin hij hem aan de tand wilde voelen over de situatie. Maar daar bleek Rogier niet van gediend. 

Art verwees in het interview dat hij met Rogier voor RTL Boulevard had naar de ruzie. Hij vroeg zich hardop af of het wel goed zou komen tussen de twee, waar hij kortgeleden ook een duo-interview mee had. "Als ik hoor wat er allemaal geroepen, gezegd en geschreven wordt, dan denk ik: die twee gaan nooit meer samen een programma maken", concludeerde hij. 

'Dit gaan we eruit knippen' 

Rogier, duidelijk not amused, beantwoordt de vraag met: "Nou dit gaan we er dus uitknippen." Op de beelden die door RTL Boulevard zijn vrijgegeven is te zien en horen dat Art vervolgens probeert Rogier te sussen en hem een reactie te laten geven. Als hij vraagt of het ooit nog goed komt tussen de twee, reageert Rogier uiteindelijk met: "Absoluut. Het komt zeker goed, we zullen alleen heel veel moeten praten." 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Art Rooijakkers had een goed gesprek met Frank en Rogier. Komt het ooit nog goed? #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Meer over