Na relatie rel

Frank & Rogier staan open voor verzoening

15 oktober 2020 08:52 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De breuk tussen Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) leek vorige week nog definitief, nu doen de heren toch voorzichtige toenaderingspogingen.

Daags na de slotaflevering van Frank & Rogier checken in barstte de bom tussen de twee mannen. 

Ruzie om rijkdom

Rogier was het beu als golddigger gezien te worden en deed tegenover de Telegraaf een (bank)boekje open over zijn man: Frank zou helemaal niet zo vermogend zijn als hij zich voordoet. Dit is uiteraard tegen het zere been van Frank die  in zijn eentje naar hun huis in Zuid-Frankrijk is vertrokken.

Geheime opnames

Nu blijkt dat het al langere tijd niet goed zit tussen de twee echtelieden. Zeker nadat Rogier, naar hij zegt onbedoeld, opnames had gemaakt van Frank die tegen een goede vriend vertelde wat hij écht van hem dacht. Volgens Frank is zijn man heel erg veranderd en naast zijn schoenen gaan lopen sinds hun tv-successen. Rogier herkent zich daar absoluut niet in. 

Rachel Hazes

Inmiddels hebben Frank en Rogier elkaar al weken niet rechtstreeks gesproken. Waar Frank geniet van de rust in la douce France heeft Rogier onderdak gevonden bij Rachel Hazes met wie hij een hechte vriendschapsband blijkt te hebben. Vanuit haar huis staat hij de pers te woord.

Sorry

In Shownieuws laat Frank weten dat er toch een lichtpuntje is: "Zowel Rogier als ik hebben spijt van onze uitlatingen in de pers. Helaas kwam zo onze privésituatie op straat te liggen... Daar nemen wij nu allebei afstand van. Wij werken er aan om gewoon weer ‘samen’ voor RTL tv te gaan maken. Wat de diepliggende achtergrond ook moge zijn, thans samen positief werkend aan herstel zowel ik hier in Frankrijk en Rogier elders."

4 ton

Eerder dit jaar maakte het stel de overstap van SBS 6 naar RTL 4 waar ze een driejarig contract tekenden. Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven meent te weten dat de heren 400.000 euro per jaar krijgen en dat RTL voor dat geld ook verwacht dat de heren programma's gaan maken.

Meer over