Zuid-Frankrijk

Relatie stylistenduo Frank en Rogier in zwaar weer

7 oktober 2020 15:19 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Michel Schnater
De relatie van het populaire tv-duo Frank Jansen en Rogier Smit verkeert volgens Privé in zwaar weer. Het stel is al 19 jaar samen, maar zou nu apart van elkaar verblijven.

De 74-jarige Frank erkent in gesprek met RTL Boulevard dat het momenteel even anders dan anders is. "Het is bekend dat wij een bijzondere en soms turbulente relatie hebben, elk huwelijk heeft zijn ups en downs. Wij zijn al bijna 20 jaar samen en hebben regelmatig geplande rustmomenten apart van elkaar, zoals nu ook. Zo ben ik nu op een geplande vakantie in mijn heerlijke huis in Zuid-Frankrijk na een intensieve opnameperiode voor ons televisieprogramma. Ook Rogier kan zo even tijd voor zichzelf nemen”, zegt Frank over zijn 46-jarige vriend.

Boekhouding

Rogier zou op alle commotie hebben gereageerd door de boekhouding van het tweetal door te sluizen aan De Telegraaf om zo aan te tonen dat hij geen golddigger is zoals door velen wordt beweerd. Ook is Rogier van plan een boek te schrijven over hun bewogen relatie.

Driejarig contract

Frank en Rogier werden bekend als presentatoren van Paleis voor een prikkie op SBS6. Daarop nam RTL hen onlangs over door ze een driejarig contract aan te bieden. De programma’s die het stel zou maken voor RTL4, RTL5 en Videoland zouden ondanks het zware weer van de relatie niet in gevaar komen. “Dit heeft geen gevolgen voor hun werkzaamheden. Wij hebben nieuwe programma’s met Frank en Rogier in voorbereiding”, zegt een woordvoerder van RTL tegen het ADFrank en Rogier checken in trok dinsdagavond nog 853.000 kijkers.

Meer over