Realitysoap

Frans overweegt terugkeer De Bauers

26 mei 2019 11:04 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Na Frans Bauer in Amerika en Frans Bauer in China, overweegt de zanger om voor de tv weer neer te strijken in eigen huis en haard. Hij ziet een comeback van De Bauers wel zitten.

Afgelopen donderdag zocht Peter van der Vorst Frans en zijn gezin op in Van der Vorst ziet sterren. Dat kon onder anderen tv-columnist Angela de Jong zo bekoren, dat ze smeekte om een rentree van realitysoap De Bauers.

Kippenvel 

"Ik was zo vereerd, ik kreeg er kippenvel van", reageert Frans daar nu op tegenover RTL Boulevard. "Nu ik alle reacties krijg, en ik heb er de afgelopen dagen echt honderden gehad, is het misschien wel iets om over na te denken." 

Gouden Televizier-Ring 

In 2003 was De Bauers voor het laatst te zien. De soap, waarin Frans en Mariska's gezinsleven en voorliefde voor de Chinese keuken op de voet te volgen was, werd in 2004 bekroond met de Gouden Televizier-Ring. Anno 2019 is er genoeg om uit te zenden, meent Frans. "Ons leven is wel gewoon een beetje veranderd. De kinderen zijn groot, het is een hectisch verhaal. Ik denk in elk geval wel dat we best wel weer leuke dingen kunnen laten zien." Even zenderbaas Peter lief aankijken. To be continued... 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

Meer over