Dapper

Fred van Leer emotioneel nadat Boele (12) zegt dat hij op jongens valt

11 juni 2021 09:59 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot RTL 4

In I can see your voice was Fred van Leer donderdagavond tot tranen geroerd door de 12-jarige Boele. De jonge zanger vertelde namelijk vol trots dat hij op jongens valt. 

De laatste aflevering van I can see your voice was een speciale kinder-editieThe Voice Kids-winnaar Silver Metz was te gast. Aan hem de taak om uit te vogelen wie van de zeven kinderen wél en niet kunnen zingen. 

Een talent

Boele (12) werd als eerste gekozen. Marieke Elsinga en Danny de Munck vonden hem een echte Ariana Grande-fan, maar ze dachten niet dat hij ook een nachtegaaltje was. Hij moest daarom als eerste naar huis. Maar dit bleek een verkeerde inschatting, want Boele zong niet veel later de sterren van de hemel. "Nee joh, hij is supergoed! Wat een talent’’, zei Marieke verbaasd.

Jongens

Hij was daarentegen wél een grote fan van Ariana. Hij vertelt dat hij met zijn vriendinnen al meerdere keren bij een concert van haar is geweest. "Maar er gebeurt verder niks hoor, want ik val op jongens. Meiden zijn niet echt mijn ding", vertelde hij. Presentator Carlo Boszhard en panellid Fred van Leer reageerden allebei enthousiast. 

Onder de indruk

Fred werd er zelfs een beetje emotioneel van. "Dit raakt mij, sorry, ik word nu echt een beetje een trut", begon hij. "Als je 12 bent en zo sterk al je mening hebt... Respect jongen. Dat gaat jou heel veel opleveren. Echt goed.’’ Ook Carlo was onder de indruk en vindt het knap dat hij daar zo vroeg al voor durft uit te komen. "Ik was pas 22 toen ik het durfde te zeggen. Waarom heb jij de moed om dat nu wel zo te zeggen?’’ vroeg hij.

Dapper

"Omdat ik wist dat iedereen het gewoon zou accepteren, dus ik vond het niet nodig om dan niet mezelf te zijn", antwoordde Boele. "Je bent een held, dat ben je", reageerde Carlo. "Je zit niet alleen in mijn hart, ook in het hart van Fred van leer. Je bent heel erg dapper."

Ook de kijkers thuis vinden het onwijs knap dat hij al op zo'n jonge leeftijd uit de kast is gekomen:

Meer over